www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Reseptin Palapaisti uunissa kommentit:

«Terhi» kirjoitti 2012-05-06 11:25:01

Tämä ruoka on meidän perheen kestosuosikki. Kiitos ruokaohjeesta :)

«Tatu» kirjoitti 2011-12-04 14:23:17

Itse laitoin pekonia sekaan ja voi, että tuli hyvää :)

«Mari» kirjoitti 2011-11-08 11:19:44

Hei Pikkis,

Kyllä lihan olisi hyvä olla huoneenlämpöistä ennen paistamista.

«Pikkis» kirjoitti 2011-10-27 01:28:59

Tarvitseeko lihan olla huoneenlämpöistä, kun laitetaan pannulle?

«nopiamies» kirjoitti 2011-06-08 12:20:36

siis tämähän ohje on vain karjanlanpaisti mikä on tehty palapaistilihasta..ei siis lähelläkään oikeata palapaistia mutta ei se sitä yhtään vähennä että hyväähän tuo toki on :)

«Mari» kirjoitti 2010-12-27 09:20:18

Hei kyselijä,

Voit paloitella porkkanat mielesi mukaan. Älä kuitenkaan tee paloista liian pieniä, koska muuten porkkanat pehmenevät liikaa pitkän kypsennysajan vuoksi.

«kyselijä» kirjoitti 2010-12-25 15:01:41

minkä laisia porkkanoiden kuuluisi olla siivuja? paloja?

«Mari» kirjoitti 2009-05-18 21:29:30

Hei Titta,

Kiva kuulla, että maistui. :-) Ilman liemikuutioita maustaisin ihan vain suolalla ja esim. mustapippurilla. Liikaa mausteita ei kannata laittaa, jotta lihan oma maku tulee esiin.

«Titta» kirjoitti 2009-05-13 22:43:48

Googlettamalla "palapaisti uunissa" osuin tänne blogiin. Kivoja ohjeita! :)
Kokeilin tätä tänään, ja hyvin maistui, vaikka en ihan tarpeeksi pitkään malttanut pitää uunissa.
Miten maustaisit ilman liemikuutiota?

Lisää kommentti reseptiin Palapaisti uunissa