www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Haukikeitto

07.06.2010 14:30:53

500 g vaalealihaista kalaa (ahven, hauki jne.)
15 uutta perunaa
5 uuden sadon porkkanaa
3 kevätsipulia
kourallinen tilliä
1,5 l vettä
2 rkl kalafondia
1 dl kuivaa valkoviiniä
merisuolaa myllystä
muutama kokonainen mustapippuri

Valmistele kala ruodottomaksi ja leikkele se suupalan kokoisiksi paloiksi. Huuhtele kasvikset tarvittaessa ja pilko ne. Keitä kasvikset kypsiksi kalaliemessä (vesi, fondi, pippurit ja viini sekä suola tarvittaessa). Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää kalat. Kalat kypsyvät muutamassa minuutissa. Ripottele pinnalle tilliä ja tarjoa saaristolaisleivän tai ruisleivän ja maidon kera.

Lähde: Perjantaikokki.fi

Haukikeitto

Avainsanat: ahven, hauki, keitto

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti