[ Tulosta resepti ] [ Sulje ikkuna ]

Vadelmavispipuuro

2014-07-28 13:26:07

Vadelmavispipuuro

4 annosta

1 l vadelma- tai sekamehua
1,5 dl mannasuurimoita
200 g vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
0,5 dl sokeria

Kiehauta mehu kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuro kypsäksi keskilämmöllä, noin 10 minuuttia ja välillä sekoittaen. Lisää puuroon vadelmat ja sokeri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon kanssa tai sellaisenaan. Huom! Ulkomaalaiset pakastevadelmat tulee kuumentaa 1-2 minuuttia.

Lähde: Yhteishyvä

Avainsanat: vadelma, vispipuuro, mannasuurimo

[ Tulosta resepti ] [ Sulje ikkuna ]