[ Tulosta resepti ] [ Sulje ikkuna ]

Mokkapalat

2009-02-20 20:44:16

Pohja:

2 munaa
2 kkp (kahvikupillista) sokeria
150 g sulatettua margariinia
1 kkp maitoa
3 kkp vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta tai 100 g sulatettua tummaa suklaata

Kuorrutus:

250 g tomusokeria
4 rkl sulatettua margariinia
4 rkl kylmää kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
koristeluun valkosuklaata ja nonparelleja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon vuorotellen maito ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Jos käytät suklaata, sulata se yhdessä margariinin kanssa vesihauteessa. Lisää seokseen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaiseksi levyksi. Paista pohjaa noin 25 minuuttia 185 asteessa uunin alaosassa.

Anna paistuneen pohjan jäähtyä. Valmista kuorrutus. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu margariini ja kahvi, sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle. Vuole valkosuklaasta lastuja kuorrutuksen päälle ja ripottele pinnalle vielä nonparelleja.

Mokkapalat

Avainsanat: mokkapala

[ Tulosta resepti ] [ Sulje ikkuna ]