www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Punajuurilaatikko

27.08.2010 17:43:18

5 punajuurta
300 g jauhelihaa
1 sipuli
(öljyä)
1/2 dl riisiä
1 1/2 tl suolaa
mustapippuria
2 dl ruokakermaa tai maitoa
1 muna
basilikaa

Pese punajuuret ja keitä ne kuorineen kypsiksi (noin 40-50 minuuttia). Valuta ja jäähdytä kylmässä vedessä.

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda tai paista jauheliha ja sipuli öljytilkassa. Keitä riisiä 15 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta karkeaksi raasteeksi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja pane voideltuun uunivuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Lähde: HS.fi Ruoka

Punajuurilaatikko

Avainsanat: punajuuri, laatikko

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti