www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

13.09.2010 13:35:41

öljyä
1 iso kesäkurpitsa tai 2 pienempää
suolaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta
400 g jauhelihaa
1 prk ranskankermaa
3-4 tomaattia
juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi tikuiksi. Ripottele suolaa päälle ja itketä hetki niin että vähän nestettä valuu pois. Voitele uunivuoka öljyllä, lisää tikut vuokaan ja laita uuniin jauhelihan paistamisen ajaksi 200 asteeseen. Kuullota ensin sipulia öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista. Mausta lihaliemikuutiolla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella oman makusi mukaan. Sekoita joukkoon ranskankerma. Ota vuoka uunista ja sekoita kesäkurpitsatikut ja jauhelihaseos, jatka paistamista noin 10 min. Lisää päälle viipaloidut tomaatit sekä juustoraastetta ja paista vielä noin 5 min.

Lähde: Karppaus.info

Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Avainsanat: kesäkurpitsa, jauheliha, kiusaus, karppaus, karppaaja

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti