www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Lohitahna cocktail-paloille

22.11.2010 19:40:09

Nämä sopivat mainiosti tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin. Helppoja ja nopeita tehdä. Tahnan saa kauniimman näköiseksi pursottamalla sen coctail-piirakoiden päälle.

25 kpl cocktail-piirakoita tai samankokoisia ruisleivän paloja
1 ruukku jääsalaattia
225 g kylmäsavulohta
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 ruukku tilliä
1 ruukku ruohosipulia
1 dl kermaa
puolen sitruunan mehu
mustapippuria

Paista piirakat uunissa ja anna jäähtyä. Vaihtoehtoisesti leikkaa ruisleivästä sopivan kokoisia paloja.

Hienonna lohi sauvasekoittimella. Silppua tilli ja ruohosipuli. Säästä joitain ruohosipulin varsia koristeluun. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Laita piirakalle/leivänpalalle pieni salaatinlehti ja pursota päälle tahnaa. Koristele ruohosipulin varsilla.

Lähde: Kinuskikissa

Lohitahna cocktail-paloille

Avainsanat: lohitahna, coctail, suolapala

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti