www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Possun sisäfilettä kermakastikkeessa

22.11.2010 19:49:29

Tämä on hyvin yksinkertainen resepti, mutta lihasta tulee todella herkullista. Tarjoa esim. uunijuureksien ja raikkaan salaatin kanssa.

500 g maustamatonta possun sisäfilettä
2 dl ruokakermaa
kasvisliemikuutio
mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen

Ota liha huoneen lämpöön puoli tuntia ennen valmistamista. Leikkaa possun filepötkö noin 2 cm paloiksi. Poista mahdolliset kalvot. Painele paloja hieman ohuemmiksi. Paista paloja pannulla voi-öljy-seoksessa sen verran, että pinta hieman ruskistuu. Laita palat uunivuokaan. Kaada pannuun ruokakerma, lisää kasviliemikuutio ja mustapippuria. Anna kiehahtaa. Kaada kastike possun palojen päälle. Anna muhia uunissa 175 asteessa noin tunnin ajan.

Possun sisäfilettä kermakastikkeessa

Avainsanat: possu, sisäfile, kermakastike, uunissa

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti