www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Lohisydämet

10.12.2010 14:16:07

Mukavan pieniä suupaloja tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin!

n. 60 kpl

1 pkt ruisperunataikinaa (pakaste)

Täyte:

150 g kylmäsavulohisiivuja
2 rkl tilliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tl sitruunamehua (tiiviste tai oikeasta sitruunasta puristettu)
1 tl kermaa tai maitoa

Sulata pakastetaikina. Kauli se noin vajaan ½ cm paksuiseksi levyksi. Ota kuvioita sydänmuotilla. (Huom: muotin kokoa valitessasi huomioi, että kuviot eivät leviä uunissa lainkaan, pikemminkin menevät hieman kasaan.) Paista 200 asteessa 8-10 min.

Hienonna lohi ja tilli. Yhdistä kaikki täytteen ainekset tasaiseksi massaksi. Voit myös hyödyntää tässä monitoimikonetta. Pursota tahnaa tähtityllalla (esim. Städter 14 mm) sydänkuvioiden päälle. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.

Lähde: Kinuskikissa

Lohisydämet

Avainsanat: lohi, ruisperunataikina, suolapala

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti