www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Pinjansiemenpihvit, fetajuustokastike ja paistetut kasvikset

25.01.2011 16:52:08

600 g naudanjauhelihaa
0,5 dl kermaa
1 kananmuna
suolaa ja mustapippuria
1 valkosipulinkynsi
0,5 ruukkua tuoretta basilikaa
5 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä
50 g pinjansiemeniä
1 pieni kesäkurpitsa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 punasipuli
oliiviöljyä
1 tl kuivattua basilikaa

Fetajuustokastike

200 g fetajuustoa
1 prk ranskankermaa (15%)
0,5 ruukkua tuoretta basilikaa
4 aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä
suolaa ja mustapippuria

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa jauhelina, muna, suola ja mustapippuri. Hienonna valkosipuli, basilika ja aurinkokuivatut tomaatit ja lisää jauhelihaseokseen. Kumoa lopuksi joukkoon pinjansiemenet. Muotoile taikinasta pihvejä ja lado ne uunipellille.
Viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja punasipuli ja levitä ne toiselle uunipellille. Valele kasvisten päälle vähän oliiviöljyä ja ripottele pinnalle suolaa, mustapippuria ja kuivattua basilikaa. Laita molemmat pellit uuniin noin 20 minuutiksi. Vaihda peltien paikkaa kypsennyksen puolivälissä.

Murustele fetajuusto ja yhdistä se kulhossa ranskankerman kanssa. Hienonna basilika ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita kerma-juustoseokseen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa pihvit paistettujen kasvisten ja fetajuustokastikkeen kera.

Lähde: 100 helppoa ja hyvää GI-ruokaa

Pinjansiemenpihvit, fetajuustokastike ja paistetut kasvikset

Avainsanat: pinjansiemen, pihvit, fetajuustokastike, paistetut, kasvikset, vähähiilihydraattinen, karppaus, karppaaja

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti