www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Vuohenjuustolasagne

06.02.2011 17:51:54

4 annosta

500 g lampaanjauhelihaa
oliiviöljyä
1 keltasipuli
4 valkosipulinkynttä
1 tl kuivattua timjamia
1 rkl tomaattipyreetä
4 rkl chilikastiketta
2 dl lihalientä
suolaa ja mustapippuria
1 iso munakoiso
2 purkkia ranskankermaa
200 g vuohenjuustoa (chévreä)

Kuumetta uuni 225 asteeseen. Ruskista lihaa muutama minuutti oliiviöljyssä paistinpannussa. Kuori ja silppua sipuli ja hiennonna valkosipuli; sekoita molemmat huolellisesti lihan joukkoon. Lisää timjami, tomaattipyree, chilikastike ja lihaliemi ja anna porista 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa munakoiso pitkittäin viipaleiksi.

Sekoita kulhossa ranskankerma ja murusteltu vuohenjuusto ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lusikoi puolet jauhelihasta uuninkestävän vuoan pohjalle. Levitä päälle muutama munakoisoviipale ja kerros juustokastiketta. Lisää loput jauhelihasta ja peitä munakoisoviipaleilla ja juustokastikkeella. Paista lasagnea noin 30 minuuttia ja tarjoa maukkaan tomaattisalaatin kera.

Lähde: 100 helppoa ja hyvää GI-ruokaa

Vuohenjuustolasagne

Avainsanat: vuohenjuusto, lasagne, vähähiilihydraattinen, karppaus, karppaaja

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti