www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Intialainen kanapata

24.04.2011 16:28:07

Tämä maukas pataruoka muuttuu vielä paremmaksi, kun se saa seisoskella pari päivää jääkaapissa. Valmista siis heti tupla-annos ja ota seuraavana päivänä evääksi töihin tai pane pakkaseen. Jos haluat padasta ruokaisampaa ja hiilihydraattipitoisempaa, voit lisätä siihen purkillisen kikherneitä.

4 annosta

4 broilerin rintafileetä
1 keltasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pieni kukkakaali
oliiviöljyä
1 rkl currya
2 tl juustokuminaa (jeeraa)
1 tölkki tomaattimurskaa
8 dl kana- tai kasvislientä
1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä

Lisäkkeeksi: kreikkalaista tai turkkilaista (maustamatonta) jogurttia

Paloittele broilerinfileet, kuori ja silppua sipuli ja hienonna valkosipuli. Jaa kukkakaali sopivankokoisiksi annospaloiksi. Lorauta paistinpannuun tai pataan vähän oliiviöljyä ja ruskista siinä broilerinpaloja, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.

Lisää sipuli, valkosipuli, curry ja juustokumina ja sekoita hyvin. Kumoa joukkoon tomaattimurska ja kana- tai kasvisliemi ja jätä kiehumaan hiljakseen noin 15 minuutiksi. Lisää kukkakaali ja anna porista vielä pari minuuttia. Kylvä päälle paahdettuja auringonkukansiemeniä.

Tarjoa kyytipoikana kreikkalaista tai turkkilaista maustamatonta jogurttia.

Lähde: 100 helppoa ja hyvää GI-ruokaa

Intialainen kanapata

Avainsanat: intialainen, kanapata, karppaus, karppaaja

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti