www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Pinaattiletut

06.07.2011 13:39:00

5 dl maitoa
2 munaa (luomu)
1 tl sokeria
3/4 tl suolaa
0,5 dl ruisjauhoja
0,5 dl vehnäleseitä
1,5 dl vehnäjauhoja
200 g tuoretta pinaattia

Paistamiseen: voita

Ryöppää pinaatit keittämällä niitä kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Kaada vesi pois ja laske päälle kylmää vettä. Leikkaa pinaatti pieniksi paloiksi tai soseuta sauvasekoittimella. Sekoita taikinan muut aineet maidon joukkoon. Lisää pinaatti. Anna taikinan seistä hetki ennen paistamista. Paista letut paistinpannulla kullanruskeiksi.

Pinaattiletut

Avainsanat: pinaatti, letut

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti