Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita joukkoon siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka ja paista kakkupohjaa uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Kostutus:
3-4 dl maitoa
1-2 tl vaniljasokeria
Kumoa kakkupohja lautaselle. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Laita irtopohjavuokaan pari reilua palaa kelmua. Kasaa kakku vuokaan pohja ensin. Kostuta maito-vaniljaseoksella.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahka sekä sokerit, sekoita. Lisää täytteeksi kerma-rahkaseosta ja viipaloituja mansikoita. Peitä koottu kakku kelmulla. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Pinnalle ja koristeluun:
200 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
tuoreita mansikoita
Kuumenna 0,5 dl kuohukermaa lähes kiehuvaksi ja lisää joukkoon suklaa paloina. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä hetken. Koristele kakun päällinen suklaa-kermaseoksella. Laita jääkaappiin ja anna jähmettyä. Vatkaa loppu kerma. Pursota kakun reunat kermavaahdolla ja koristele päällinen kermalla ja mansikoilla.