www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Hedelmäinen kanavuoka

07.09.2011 17:22:42

Raaka-aineet:

4 kanankoipea
6 pientä aprikoosia
10 kivetöntä viinirypälettä
iso oksa rosmariinia
1 iso tomaatti
1 dl oliiviöljyä
currya
(parmesaania ja fenkolinsiemeniä)
merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus:

Laita kanankoivet uunivuokaan. Pirskottele pinnalle kohtalaisesti oliiviöljyä ja hiero nahkaan suolaa ja pippuria. Puolita aprikoosit ja poista kivet. Puolita myös viinirypäleet. Revi rosmariininoksasta lehdet ja pilko tomaatti. Ripottele hedelmät, tomaatit ja rosmariinit kanojen päälle ja väliin, sinne tänne. Mausta pinta vielä currylla ja jos kaapissasi sattuu olemaan fenkolinsiemeniä ja parmesaania, niin laita niitä joukkoon. Parmesaani raastettuna pinnalle.

Lämmitä uuni 220 asteeseen ja laita kanavuoka uusiin. 10 minuutin jälkeen laske lämpö 180 asteeseen ja anna olla vielä 40 minuuttia. Tarjoa salaatin, riisin tai pastan kera.

Lähde: Perjantaikokki

Hedelmäinen kanavuoka

Avainsanat: kana, broileri, hedelmäinen, vuoka

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti