www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Thaimaalainen katkarapukeitto ja kierteiset juustotangot

08.11.2011 11:10:13

Kookosmaito tekee tästä keitosta ihanan pehmeää!

Katkarapukeitto

oliiviöljyä
4 valkosipulin kynttä murskattuna
2 shalottisipulia hienonnettuna
1 tl sambal oelek-chilitahnaa
4 dl tomaattimehua
6 dl kookosmaitoa
vaaleaa maizena-suurustetta paketin ohjeen mukaan
250-300 g katkarapuja
yrttisuolaa
hienonnettua korianteria

Freesaa sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää chili. Lisää tomaattimehu ja kookosmaito. Kiehauta. Lisää maizena. Maistele ja mausta tarvittaessa yrttisuolalla. Lisää katkaravut ja korianteri juuri ennen tarjoilua, etteivät katkaravut sitkisty!

Kierteiset juustotangot

1 pkt valmiita voitaikinalevyjä
1 kananmuna
emmental-mozzarella juustoraastetta

Leikkaa sulanut voitaikinalevy neljään osaan. Voitele suikaleet kananmunalla molemmin puolin ja kieritä juustoraasteessa. Kierrä molemmista päistä hieman, että tangoista tulee "löysät spiraalit" ja paista 225 asteessa 12-15 min.

Lähde: Neljän tähden illallinen

Thaimaalainen katkarapukeitto ja kierteiset juustotangot

Avainsanat: thaimaalainen, katkarapu, keitto, juusto, tangot

Kommentoi reseptiä 1 kommenttia   Tulosta resepti