www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Imelletty perunalaatikko

27.12.2011 11:09:01

1 kg jauhoisia perunoita
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 5 dl punaista maitoa
50 g sulatettua voita
2 tl suolaa
1/2 tl muskottia
2-3 rkl siirappia

Keitä perunat kuorineen kypsäksi, kuori kuumina, survo perunansurvimella ja lisää voi. Anna jäähtyä hetki ja lisää vehnäjauhot. Sose saa imeltyä mielellään yön yli lämpimässä paikassa.

Sekoita joukkoon mausteet ja maitoa niin paljon, että saat löysähkön soseen. Laita sose tilavaan vuokaan ja pinnalle voinokareita. Paista 150 asteessa n. 2 tuntia, jos ruskistuu liikaa siirrä uunin alaritilälle.

Imelletty perunalaatikko

Avainsanat: imelletty, perunalaatikko

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti