www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Leilan hyvä banaanikakku

29.07.2012 11:54:29

1 dl kidesokeria
2 dl tomusokeria
150 g pehmeää voita
3 kypsää banaania
2 luomumunaa
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl jauhettua kanelia
0,5 tl jauhettua inkivääriä
50 g saksanpähkinöitä
voita ja korppujauhoja

Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Vatkaa kidesokeri, tomusokeri ja pehmeä voi. Murskaa banaanit, sekoita ne taikinaan ja lisää munat. Lisää kuivat aineet ja sekoita varovasti. Voitele ja jauhota 24 cm irtopohjavuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunissa noin 30-35 minuuttia.

Lähde: Leila leipoo

Leilan hyvä banaanikakku

Avainsanat: banaanikakku

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti