www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Miilunpolttajan spagetti

03.10.2012 19:36:02

4 annosta

Ainekset:

350 g spagettia
1 paketti (140 g) suomalaista pekonia tai chorizo-makkaraa
2 munaa
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kolme sipulia
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g) Valio pastajuusto raastetta

Laita spagetti kiehuvaan, merisuolalla maustettuun veteen. Keitä se juuri ja juuri kypsäksi. Ota keitinvedestä 1 dl talteen, valuta ja huuhtele spagetti.

Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi tai hienonna makkara. Paista suikaleita tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa keskilämmöllä, kunnes ne ovat rapeita.

Sekoita kulhossa munat, ruokakerma, mustapippuri ja 2 dl juustoraastetta. Kaada spagetti pekonin joukkoon. Lisää 1 dl keitinvettä sekä munaseos. Kuumenna seosta puuhaarukoilla nostellen, kunnes munaseos alkaa hyytyä.

Jätä ruoka mehevän kosteaksi. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta sekä mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Lähde: Valion reseptit

Miilunpolttajan spagetti

Avainsanat: miilunpolttajan, spagetti, pekoni, kananmuna

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti