www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Tonnikala-makaronivuoka

14.11.2012 18:52:35

Ainekset:

400 g täysjyvämakaronia
2 purkkia tonnikalaa vedessä
3 sipulia
valkosipulia
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
2 munaa
200 g juustoraastetta
parmesaanijuustoa pinnalle

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä. Pilko sipulit ja paista niitä pannulla hetki. Sekoita ruokakerma, maito ja munat. Raasta parmesaanijuusto. Kun makaronit ovat valmiit (jätä mieluummin hiemannapakoiksi kuin ihan pehmeiksi), kaada makaronit vuokaan ja sekoita joukkoon tonnikala, sipulit ja juustoraaste. Lisää muna-maitoseos ja ripottele päälle runsaasti parmesaanijuustoa. Laita uuniin 200 asteeseen 40 minuutiksi.

Lähde: Ratula

Tonnikala-makaronivuoka

Avainsanat: tonnikala, makaroni, vuoka

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti