Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ympärysmitaltaan n. 25 cm. Paista 175 asteessa n. 20-25 min. Anna jäähtyä.
Päälle:
150 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 munaa
1 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
2-3 tl vaniljasokeria tai yhden vaniljatangon sisus
5 liivatelehteä
Sulata suklaa. Lisää vähän jäähtyneenä tuorejuuston joukkoon. Vatkaa munat ja sokeri. Lisää vaahto suklaa-juustoseokseen. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla. Sekoita kermavaahto varovasti käännellen edellä valmistettuun seokseen. Liota liivatteita vedessä, kuumenna tilkka vettä, lisää liivatteet, sekoita ja lisää varovasti seokseen. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja koristele esim. mansikkalohkoilla.
Valmista lisäkkeeksi mansikkakastiketta noin 400 g pakastemansikkaa ja tomusokeria maun mukaan. Aja mansikat ja sokeri pehmeäksi soseeksi tehosekoittimessa.