www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kana-couscous

17.02.2013 14:01:12

Marinadi broilerinfileille:

4 broilerinfileetä

0,5 dl öljyä tai sitruunaöljyä
puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 tl suolaa
valkopippuria
1 tl currymaustetta
1 tl sweet chili -kastiketta
1 tl sitruunaruohotahnaa
1 tl raastettua inkivääriä
2-4 valkosipulinkynttä

Sekoita marinadin ainekset esim. pussiin ja lisää joukkoon broilerinfileet. Anna marinoitua yön yli jääkaapissa. Paista fileet pannulla ja tarjoile couscoussalaatin kera.

Couscoussalaatti:

2 dl couscousia
2 dl kasvislientä
2 rkl oliiviöljyä
1 dl herneitä
1 paprika
1 punasipuli
2 tomaattia
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
2 rkl sitruunamehua
valkopippuria ja suolaa

Kiehauta kasvisliemi, lisää 2 rkl oliiviöljyä ja couscous. Anna kiehahtaa, sekoita hyvin ja peitä astia nopeasti kannella. Anna couscousin turvota 10 minuuttia. Pilko paprika, sipuli, tomaatit ja minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta sitruunamehulla ja ripauksella pippuria. Laita jääkaappiin jäähtymään, jotta maut tasoittuvat. Tarkista maku ennen tarjoilua.

Lähteet: Kotiliesi (marinadi) ja Kariniemen (couscoussalaatti)

Kana-couscous

Avainsanat: kana, broileri, couscous, salaatti

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti