www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Perinteiset jauhelihapihvit

07.04.2013 16:48:47

12 kappaletta

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaviiliä
1 sipuli
1 kananmuna
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
(valkosipulinkynsi)
1 tl paprikajauhetta
500 g jauhelihaa

Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.

Lähde: Yhteishyvä

Perinteiset jauhelihapihvit

Avainsanat: perinteinen, jauheliha, pihvi

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti