www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Jauhelihapitat

07.04.2013 17:09:41

6 annosta

400 g naudan paistijauhelihaa
0,5 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
1 tl mustapippuria
ripaus chilijauhetta

1 ps jääsalaattia
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
1 syöntikypsä avokado
0,5-1 prk salaattijuustokuutioita

pitaleipiä

Kastike

puolikas kurkku
1 tlk kermaviiliä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus sokeria
ripaus mustapippuria

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se. Huuhdo salaatti. Viipaloi tomaatit ja kuorittu sipuli. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha lusikan avulla kuoresta. Viipaloi avokado. Valuta salaattijuustokuutiot.

Raasta ja valuta kurkku kastiketta varten. Sekoita kurkkuraaste kermaviilin joukkoon ja mausta kastike valkosipulilla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Leikkaa pitaleivät auki taskuiksi ja lämmitä esimerkiksi paahtimessa. Täytä pitaleivät jauhelihaseoksella, kasviksilla, salaattijuustolla ja kastikkeella.

Lähde: Ruoka Pirkka

Jauhelihapitat

Avainsanat: jauheliha, pitaleipä

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti