www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Liharuukku

30.06.2013 18:56:57

6 annosta

800 g naudan paistisuikaleita
1 rkl margariinia ja öljyä
1 sipuli
1 tl suolaa
100 g mustapippurituorejuustoa
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
2 rkl soijakastiketta

Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön. Kuumenna pannu. Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä. Lisää lihojen joukkoon hienonnettu sipuli ja anna hetken aikaa pehmetä. Murenna pannulle juusto ja lisää joukkoon vesi. Kääntele seosta, kunnes juusto on täysin sulanut. Kaada lihaseos pataan. Anna hautua 175-asteisessa uunissa tunnin ajan. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia.

Lähde: Yhteishyvä

Liharuukku

Avainsanat: liha, ruukku, pata

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti