www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Toast skagen - katkarapuleipä

30.06.2013 19:05:20

4 kpl

Valmistusaineet

1 keitetty (10 min) muna
1 prk (150 g) crème fraîchea
2 rkl sinappia
400 g kuorittuja katkarapuja sulatettuna
0,5 dl hienonnettua tilliä
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
1-2 rkl sitruunamehua
ripaus rouhittua mustapippuria
4 viipaletta paahtoleipää
2 rkl voita

Koristeluun

tuoretta tilliä

Kuori ja hienonna kanamuna suurehkossa kulhossa. Lisää crème fraiche, sinappi, valutetut katkaravut, hienonnetut yrtit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Paahda leipäviipaleet ja voitele voilla. Jaa rapuseos leiville. Koristele tillinoksilla.

Vinkki!
Voit tehdä ranskankermasta tahnan leivän päälle ja laittaa kananmunan ja katkaravut erikseen.

Lähde: Valion reseptit

Toast skagen - katkarapuleipä

Avainsanat: toast, skagen, katkarapu, leipä

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti