www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Pähkinäinen halloumi-couscoussalaatti

18.08.2013 16:29:21

(4 annosta)

3 dl couscousia
5 aurinkokuivattua tomaattia + hieman niiden öljyä
1 punainen chili
3 rkl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
kuivattua minttua

200 g halloumia
1 rs babypinaattia
puolikas punainen paprika
1 punasipuli
2 dl vihreitä oliiveja
kourallinen kuivattuja aprikooseja
100 g cashewpähkinöitä

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Mausta couscous sitruunamehulla, aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä, mintulla, pippurilla sekä hienonnetulla chilillä. Saksi couscousiin joukkoon myös aurinkokuivatut tomaatit.

Leikkaa halloumi siivuiksi ja paista ne molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Huuhtele ja revi pinaatti. Paloittele paprika ja punasipuli. Saksi aprikoosit pienemmiksi ja paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Sekoita kaikki salaatin ainekset couscousin joukkoon. Tarkista maku.

Lähde: pippurimylly

Pähkinäinen halloumi-couscoussalaatti

Avainsanat: pähkinä, halloumi, coucous, salaatti

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti