www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Broileriquesadillat

18.08.2013 16:32:48

Broileriquesadillat ovat meksikolaisia täytettyjä ja pannulla rapeiksi paistettuja tortilloja. Sisällä on mehevän juustoinen ja paprikainen täyte.

Ainekset

4 kpl

1 rs (450 g) hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1 rkl öljyä
1 pkt (360 g) vehnätortilloja
4 rkl maustamatonta tuorejuustoa
1 ps (150 g) emmental-mozzarella juustoraastetta
1 (200 g) keltainen paprika
1 (200 g) punainen paprika
4 rkl makeaa chilikastiketta
50 g rucolaa
2 rkl öljyä

Kypsennä hunajamarinoidut broilerinfileesuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi paprikat.

Voitele neljä vehnätortillaa ruokalusikallisella tuorejuustoa ja ripottele päälle vähän juustoraastetta.

Jaa tortilloille broilerinfilee- ja paprikasuikaleet. Mausta chilikastikkeella. Ripottele pinnalle rucolaa ja loput juustoraasteesta. Nosta loput tortillat kansiksi.

Paista quesadillat pannulla kohtalaisella lämmöllä tilkassa öljyä yksitellen noin 5 minuuttia molemmin puolin niin, että juusto sulaa ja täytteet kuumenevat. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.

Lähde: Ruoka Pirkka

Broileriquesadillat

Avainsanat: broileri, quesadilla, meksiko, täytetty leipä

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti