www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kana-persikkapiirakka

18.10.2013 13:08:15

Pohja

3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
1 tl leivinjauhetta

Täyte

400 g kanan maustamattomia fileesuikaleita
2 persikan puolikasta (säilyke)
100 g fetajuustoa
2 dl juustoraastetta
2 dl kermaa
2 kananmunaa
muutama basilikan lehti
kanan maustamiseen pippuria ja suolaa

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Paista pohjaa 10 minuutin ajan ennen täytteen lisäämistä.

Paista ja mausta kana. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohjalle puolet juustoraasteesta ja siihen päälle kanat, persikka, silputtu basilika, feta ja loput juustoraasteesta. Sekoita kulhossa munat ja kerma ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa vähän väriä ja täyte hyytyy.

Lähde: Tarun Taikakakut

Kana-persikkapiirakka

Avainsanat: kana, broileri, persikka, piirakka

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti