www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kesäkurpitsalasagne II

18.10.2013 13:23:51

2 keskikokoista kesäkurpitsaa
500 g jauhelihaa
tuoretta valkosipulia maun mukaan
0,5 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 prk tomaattipyrettä
2 dl kermaa
suolaa
basilikaa
mustapippuria
paprikajauhetta
(sieniä)
2 dl juustoraastetta

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet). Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet (itse sulatin myös osan juustoraasteesta jo kastikkeeseen). Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta. Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste. 200 C 30-45min tai kun näyttää sopivalta.

Lähde: Elämää Maikkimaassa...

Kesäkurpitsalasagne

Avainsanat: kesäkurpitsa, lasagne

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti