www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kesäkurpitsapiirakka

20.10.2013 13:30:30

Pohja

3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
1 tl leivinjauhetta

Täyte

1-2 kesäkurpitsaa
10 kirsikkatomaattia
100 g fetajuustoa
50 g Koskenlaskijaa
1,5 dl ruokakermaa
0,5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 dl juustoraastetta

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Paista pohjaa 10 minuutin ajan ennen täytteen lisäämistä.

Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Paloittele fetajuusto. Asettele täytteet piirakkapohjan päälle. Sekoita keskenään Koskenlaskija, ruokakerma, maito, kananmunat ja juustoraaste. Kaada täytteen päälle. Paista vielä 200 C uunissa 30 minuuttia.

Kesäkurpitsapiirakka

Avainsanat: kesäkurpitsa, piirakka

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti