www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Butter chicken eli intialainen voikana

20.10.2013 14:26:52

1 rs (500 g) broilerin fileepihvejä, maustamaton
2-3 rkl voita
1 (100 g) sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 tl inkivääritahnaa
2 tl garam masala -mausteseosta
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
3 rkl tomaattipyreetä
1/2-1 kuivattu chilipalko, tulinen
3/4 tl suolaa
sokeria
1 prk (2 dl) laktoositonta ruokakermaa

Kuutioi broilerit ja ruskista ne voissa paistokasarissa. Siirrä lautaselle odottamaan. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa. Lisää inkivääritahna, garam masala ja juustokumina. Kääntele vielä hetki.

Lisää kasariin paseerattu tomaatti ja tomaattipyree, murennettu chili, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää kastikkeeseen broilerit ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia. Lisää lopuksi kastikkeeseen ruokakerma. Kuumenna vielä kiehuvaksi. Tarjoa voikana basmatiriisin ja naanleivän kanssa.

Lähde: Ruoka Pirkka

Butter chicken eli intialainen voikana

Avainsanat: butter, chicken, intialainen, voikana

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti