www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Suklainen kuivakakku

12.01.2014 16:26:09

noin 15 viipaletta

2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl soodaa
4 tl kaakaojauhetta
3 dl piimää tai maustamatonta jugurttia
1 dl margariinia sulatettuna

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Yhdistä kuivat aineet, lisää piimä ja jäähdytetty sula margariini. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada voideltuun ja jauhotettuun litran vetoiseen vuokaan. Paista uunissa noin tunti ja kumoa kakku jäähtyneenä.

Säilyy viikon huoneenlämmössä ja kaksi viikkoa jääkaapissa.

Lähde: Myllyn Paras (Piimäkakku)

Suklainen kuivakakku

Avainsanat: suklaa, kuivakakku, piimäkakku

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti