www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kaali-jauhelihapyttipannu

09.02.2014 18:12:46

4 annosta

Ainekset

1 rs (400 g) jauhelihaa
(n. 400 g) kaalia
1 (300 g) kesäkurpitsa
1-2 (150 g) porkkanaa
1 (100 g) sipuli
2 rkl sinappia
2 tl oreganoa
1 tl timjamia
1 tl suolaa
0,75 tl mustapippuria
(1-2 dl vettä)
4 kananmunaa
2 tl öljyä

Lisäksi

aioli valkosipulimajoneesia
valkosipulikurkkuja

Ota jauheliha huoneenlämpöön. Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi kesäkurpitsa. Suikaloi tai raasta kuoritut porkkanat. Hienonna kuorittu sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää pannulle kaali, porkkanat ja sipuli. Paista muutama minuutti ja lisää kesäkurpitsat.

Mausta sinapilla, oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla. Paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä. (Lisää tarvittaessa vettä.)

Paista kananmunat häränsilmiksi ja nosta ne pyttipannun päälle. Tarjoa lisäksi aiolia ja lohkottuja valkosipulikurkkuja.

Lähde: Ruoka Pirkka

Kaali-jauhelihapyttipannu

Avainsanat: kaali, jauheliha, pyttipannu

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti