www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Porkkanalaatikko

27.12.2008 21:24:51

Ainekset:

n. 500 g porkkanoita
1 dl puuroriisiä
3 dl vettä
2,5 dl maitoa tai ruokakermaa
1 tl suolaa
(hiven valkopippuria)
(hiven muskottipähkinää)
1 tl siirappia tai sokeria
1 kananmuna (luomu)

Pinnalle:

korppujauhoja
voinokareita

Keitä pestyt ja paloitellut porkkanat kuorineen kypsiksi sellaisessa vesimäärässä, että porkkanat juuri peittyvät. Kuori ja raasta kypsät porkkanat. Keitä riisiä vedessä, lisää maito/ruokakerma kun vesi on imeytynyt ja anna hautua noin 30-40 min.

Sekoita porkkanaraaste ja riisi keskenään. Lisää mausteet ja kananmuna. Laita seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja lisää muutama voinokare. Paista uunissa 175 asteessa 1,5-2 tuntia.

Porkkanalaatikko

Avainsanat: porkkanalaatikko

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti