www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Palmeron pasta

06.07.2014 11:31:41

Palmeron pasta

400 g maustamattomia broilerin fileitä
400 g Cappellini pastaa
1 l vettä
2,5 dl ruokakermaa
1 kasvisliemikuutio
0,5 dl vehnäjauhoja
loraus öljyä
100 g juustoraastetta
1 tl rakuunaa
suolaa
mustapippuria
inkivääriä
korianteria
paprikajauhetta
kurkumaa
juustokuminaa
valkopippuria

Paloittele broilerin fileet kuutioiksi. Paista pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele uunivuoka ja lisää pohjalle pasta kuivana. Lisää broilerikuutiot ja juustoraaste. Kuumenna loraus öljyä kattilassa, lisää vehnäjauhot ja vesi vähitellen, sekoita koko ajan, jotta seoksesta tulee tasaista. Lisää ruokakerma, kasvisliemikuutio, rakuuna ja muita mausteita maun mukaan. Kuumenna. Kaada seos vuokaan, ruoan tulee olla tässä vaiheessa löysää. Paista uunissa keskitasolla 160 asteessa noin 30 min. Anna vetäytyä 10 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Avainsanat: broileri, kana, cappellini, pasta

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti