www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Keventäjän lasagne

06.01.2009 18:05:40

5 annosta

6 lasagnelevyä
300 g jauhelihaa (luomu)
1 sipuli
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1/2 tl suolaa
1 rkl pizzamaustetta
1 prk (200 g) raejuustoa
(1-2 valkosipulin kynttä)

Munamaito:

4 dl rasvatonta maitoa
2 kananmunaa (luomu)
1/2 tl suolaa

Pinnalle:

50 g (1 dl) juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Yhdistä munamaidon ainekset. Lado voideltuun lasagnevuokaan kerroksittain jauhelihaseosta, raejuustoa ja lasagnelevyjä. Kaada päälle munamaito. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa 50 minuuttia. Painele pari kertaa paiston aikana päällimmäisiä lasagnelevyjä lastalla, niin että niiden pinnalle nousee nestettä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Keventäjän lasagne

Avainsanat: kevyt, lasagne

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti