www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Suussa sulava suklaakakku

11.01.2009 21:54:19

Tämä resepti on Ruokamaailman (Yhteishyvä) sivuilta otettu.

200 g taloussuklaata
200 g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kuorrutus

150 g taloussuklaata
1 dl kermaa
1 rkl margariinia

Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia. Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunne kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.

Suussa sulava suklaakakku

Avainsanat: suklaakakku

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti