www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Tonnikalapihvit

16.04.2009 10:40:34

Tonnikalaa on totuttu syömään purkista, mutta tuore pihvi on aivan eri makuista, joten kannattaa kokeilla, vaikkei purkkitonnikalasta tykkäisikään! :-)

Ainekset:

tonnikalapihvi per syöjä
margariinia paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla. Paista kuumalla pannulla pihvin paksuudesta riippuen 1-2 minuuttia/puoli. Pihvi voi jäädä sisältä hieman punertavaksi. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja vihersalaatin kera.

Tonnikalapihvit

Voit tarjota tonnikalaa myös risoton kanssa. Ripottele pihvin päälle hieman tuoretta tai kuivattua rosmariinia ja purista hieman limen mehua.

Tonnikalafile

Avainsanat: tonnikala, pihvi, file

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti