www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Tonnikalapiirakka II

25.05.2009 16:18:18

Pohja:

3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

1 prk tonnikalaa vedessä
1 prk valkosipulilla maustettua salaattijuustoa (feta)
3/4 rasiaa kirsikkatomaatteja
2 dl juustoraastetta
2 kananmunaa (luomu)
2 dl ruokakermaa tai maitoa
tilliä

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja levitä tasaisesti reunoja myöden voideltuun piirakkavuokaan. Paista pohjaa noin 10 min ennen täytteen lisäämistä. Paistolämpötila 200 astetta.

Lisää pohjan päälle tonnikala, salaattijuustokuutiot, kirsikkatomaattipuolikkaat ja juustoraaste. Sekoita kananmunat ja ruokakerma. Kaada vuokaan täytteiden päälle. Ripottele päälle vielä oman maun mukaan tilliä. Paista piirakkaa vielä 20-30 min.

Tonnikalapiirakka

Avainsanat: tonnikalapiirakka

Kommentoi reseptiä 2 kommenttia   Tulosta resepti