www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Jauhelihapannari

09.09.2009 11:20:23

Raaka-aineet:

1/2 kg jauhelihaa
1 pussi sipulikeittoa
1 prk kermaviiliä

Taikina:

6 dl maitoa
3 kanamunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa

Pinnalle:

2 dl juustoraastetta

Seikoita sipulikeitto ja kermaviili ja anna niiden turvota noin 10 min. Sekoita ne jauhelihaan hyvin. Paista pannulla murumaiseksi. Sekoita taikina-aineet kaikki keskenään ja anna turvota myös noin 15 min. Voit lisätä myös persiljasilppua. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä pohjalle jauheliha, kaada taikina jauhelihan päälle ja pinnalle juustoraaste. Paista 225 asteessa noin 30 min. Hyvää evääksi ja maistuu myös kylmänä.

Lähde: Kotikokki.net

Jauhelihapannari

Avainsanat: jauheliha, pannari

Kommentoi reseptiä 1 kommenttia   Tulosta resepti