www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Kanttarellipannukakku

14.10.2009 11:24:50

Ainekset

Pannukakku

6 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
6 dl maitoa
50 g sulatettua voita
2 tl leivinjauhetta
suolaa
kourallinen pilkottuaa basilikaa
kourallinen pilkottua persiljaa

Pinnalle

½ pkt pekonia
½ litraa kantarelleja
1 keltasipuli
pinnalle tuoretta persiljaa pilkottuna

Valmistus

Valmista pannukakku. Sekoita maito ja kananmunat. Sekoita joukkoon voi ja jauhot sekä yrtit ja suola. Paista pellillä tai uunivuoassa 175 asteessa 30-40 minuuttia.

Pilko sipuli, kantarellit ja pekoni. Paista pannulla sipuleita hetki, lisää kantarellit ja pekoni. Paista kypsäksi. Laita kantarellipaistos pannukakun päälle, koristele persiljasilpulla. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Lähde: Herrankukkaron perjantairesepti

Kanttarellipannukakku

Avainsanat: kanttarelli, pannukakku

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti