www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Brownieskakku

13.01.2010 14:09:12

Ainekset:

100 g taloussuklaata
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl vaniljasokeria
100 g margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1/2 dl maitoa
1 ps (70 g) saksanpähkinöitä rouhittuna

Kuorrutus:

valmista suklaavaahtoa
nonparelleja

Vaahdota pehmeä margariini ja sokerit. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää se jäähtyneenä seokseen. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan vuorotellen maidon ja pähkinöiden kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja jauhoja vuoka (20 x 25 cm) ja levitä siihen taikina. Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Kumoa kakku, jäähdytä ja kuorruta suklaavaahdolla. Ripottele pinnalle nonparelleja.

Lähde: Yhteyshyvä Ruokamaailma (mukailtu)

Brownieskakku

Avainsanat: brownies, kakku

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti