www.internesia.fi
Marin maistuvat - Ruokablogi

Broilerigratiini

29.03.2010 13:40:31

Ainekset:

450 g kukkakaalia
450 g parsakaalia
350 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl ruokakermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
1 tl currya
1 tl garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä. Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan. Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: Karppaus.info (mukailtu)

Broilerigratiini

Avainsanat: broileri, gratiini, karppaus, karppaaja

Kommentoi reseptiä 0 kommenttia   Tulosta resepti